Sudski tumač

Sudski tumač - sudski prevodilac za sve jezike

Pismeno prevođenje sa overom ovlašćenih sudskih tumača

 

Prevodilačka agencija MULTIPREVODI Vam pruža usluge vrhunskih sudskih prevodilaca/ tumača sa kojima sarađujemo, koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Za overen prevod nekog dokumenta potrebno je dostaviti original ili overenu kopiju originalnog dokumenta. Usluga sudskog tumača podrazumeva prevođenje dokumenta i overu prevedenog dokumenta pečatom stalnog sudskog tumača. Prevodi takvih dokumenata najčešće se rade za potrebe državnih ustanova.

Overene prevode tehničkih i naučnih tekstova prevode sudski tumači i prevodioci iz konkretne oblasti. Tako overeni tekstovi neophodni su kod prilaganja dokumentacije ponudi za obavljanje posla. Često je za dobijanje posla neophodno priložiti overene prevode sertifikata proizvoda, atesta materijala i izrade, itd.

Pismeno prevođenje sa overom ovlašćenih sudskih tumača:  

Sudski tumač za albanski, Sudski tumač za arapski, Sudski tumač za belgijski,  Sudski tumač za bugarski, Sudski tumač za češki, Sudski tumač za danski, Sudski tumač za engleski, Sudski tumač za francuski, Sudski tumač za finski, Sudski tumač za grčki, Sudski tumač za hebrejski, Sudski tumač za holandski, Sudski tumač za hrvatski, Sudski tumač za italijanski, Sudski tumač za japanski, Sudski tumač za kineski, Sudski tumač za latinski, Sudski tumač za mađarski, Sudski tumač za makedonski, Sudski tumač za nemački, Sudski tumač za norveški, Sudski tumač za pakistanski, Sudski tumač za persijski, Sudski tumač za poljski, Sudski tumač za portugalski, Sudski tumač za romski, Sudski tumač za rumunski, Sudski tumač za ruski, Sudski tumač za slovački, Sudski tumač za slovenački, Sudski tumač za španski, Sudski tumač za švedski, Sudski tumač za turski, Sudski tumač za ukrajinski.

Napomene:

Cena usluge se računa po jednom potpisu sudskog tumača na jednom dokumentu bez obzira na količinu teksta. U cenu je uračunato  kopiranje, obrada i prišivanje, kao i ostali tehnički poslovi. Takođe je uključena u cenu i taksa sudskih tumača.

Kontakt info Multiprevodi

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo i isti neće biti dostupni trećim licima. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065 830 2345