Pisani prevodi sa srpskog na engleski jezik i obrnuto

Engleski jezik - stručni prevodi - profesionalni prevodioci

Stručni prevodi sa srpskog na engleski i sa engleskog na srpski jezik +381 65 551 3434 i +381 65 830 2345

Agencija za prevodilačke usluge

Multiprevodi - Beograd!

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na engleski ili sa engleskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!


MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda engleskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za engleski jezik, lokalizacije softvera, web prevoda i brzo i efikasno učenje engleskog i srpskog poslovnog i konverzacijskog jezika.

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori engleskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama engleskog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za engleski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa engleskog jezika i na ostale jezike govornog područja ex-YU, kao i na ruski jezik.

Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Engleski jezik (English language) najrasprostranjeniji je jezik u svetu koji se uči kao drugi jezik. Pripada germanskoj jezičkoj porodici. Maternji je jezik za oko 340-380 miliona ljudi, a zvanični je jezik u mnogim zemljama, od Ujedinjenog Kraljevstva, preko Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Novog Zelanda, i mnogih drugih zemalja širom sveta.

Prevod sa srpskog na engleski jezik otvara vrata međunarodne komunikacije, čini Vaš tekst dostupnim neuporedivo većem broju ljudi širom sveta, i omogućava dalji prevod na manje rasprostranjene jezike. Najočigledniji i trenutno najpopularniji razlog prevoda je to što Vaš veb-sajt postane vidljiviji, dostupniji, i bolje rangiran na internetu.

Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti). Optimalni odnos cena-kvalitet-kratki rokovi.

Brza i laka razmena dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1"

Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi.

U najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo kurirskom službom na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću.

Mi poštujemo Vaše vreme, trud i novac.

Naši

prevodioci su isključivo profesionalni prevodioci.

Priča
o nama

Od osnivanja 2008. godine u Beogradu sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Počeli smo kao specijalizovani prevodilački biro za ruski jezik sa godišnjim obimom prevođenja od preko 10.000 strana teksta i značajnim brojem sati konsekutivnog i simultanog usmenog prevođenja. U kratkom periodu, stekli smo poverenje više od 200 domaćih i inostranih naručilaca. Od 2012 godine, kroz stratešku saradnju i kooperaciju, proširujemo delatnost prevodilačkih usluga na sve evropske jezike i većinu svetskih.

Naša misija stavlja akcenat na timski rad, stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i kreativnost. Osnovna postavka izražena je kroz moto: “Samo je najbolje dovoljno dobro". Naša misija je pozitivni imidž MULTIPREVODA u poslovnom okruženju, profitabilna firma za sve zaposlene, zadovoljni i ostvareni kadrovi.

Naša vizija je da postanemo najveća prevodilačka agencija na prostoru ex-yu govornog područja.

>Imate pitanje? Ne oklevajte, pozovite nas!
+ 381 (65) 551 34 34 ili + 381 (65) 830 23 45