Pisani prevodi sa srpskog na italijanski jezik i obrnuto

Italijanski jezik - stručni prevodi - profesionalni prevodioci

Stručni prevodi sa srpskog na italijanski i sa italijanskog na srpski jezik +381 65 551 3434 i +381 65 830 2345

Agencija za prevodilačke usluge

Multiprevodi - Beograd!

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na italijanski ili sa italijanskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!


MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda italijanskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za italijanski jezik, lokalizacije softvera, web prevoda i brzo i efikasno učenje italijanskog i srpskog poslovnog i konverzacijskog jezika.

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori italijanskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u Italiji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za italijanski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa italijanskog jezika i na ostale jezike govornog područja ex-YU, kao i na engleski jezik.

Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Italijanski jezik (lingua italiana) romanski je jezik koji govori oko 85 miliona ljudi širom sveta, uglavnom u Italiji. Druge zemlje u kojima je italijanski jezik u velikoj meri zastupljen su Švajcarska, Malta, zatim u delovima okolnih zemalja – u Francuskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Grčkoj, ali i u udaljenim zemljama, kao što su Somalija, Libija, Eritreja, Sjedinjene Američke Države, Brazil, Argentina i druge.

Italijanski jezik je službeni jezik u Italiji, Vatikanu i San Marinu i određenim opštinama u zemljama u kojima živi dovoljan broj italijanskih iseljenika. Jedan je od jezika koji se sve češće uči u školama u Srbiji. Nastao je od latinskog jezika i deli mnoge jezičke crte sa španskim jezikom, kao i drugim jezicima romanske jezičke porodice.

Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti). Optimalni odnos cena-kvalitet-kratki rokovi.

Brza i laka razmena dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1"

Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi.

U najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo kurirskom službom na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću.

Mi poštujemo Vaše vreme, trud i novac.

Naši

prevodioci su isključivo profesionalni prevodioci.

Priča
o nama

Od osnivanja 2008. godine u Beogradu sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Počeli smo kao specijalizovani prevodilački biro za ruski jezik sa godišnjim obimom prevođenja od preko 10.000 strana teksta i značajnim brojem sati konsekutivnog i simultanog usmenog prevođenja. U kratkom periodu, stekli smo poverenje više od 200 domaćih i inostranih naručilaca. Od 2012 godine, kroz stratešku saradnju i kooperaciju, proširujemo delatnost prevodilačkih usluga na sve evropske jezike i većinu svetskih.

Naša misija stavlja akcenat na timski rad, stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i kreativnost. Osnovna postavka izražena je kroz moto: “Samo je najbolje dovoljno dobro". Naša misija je pozitivni imidž MULTIPREVODA u poslovnom okruženju, profitabilna firma za sve zaposlene, zadovoljni i ostvareni kadrovi.

Naša vizija je da postanemo najveća prevodilačka agencija na prostoru ex-yu govornog područja.

>Imate pitanje? Ne oklevajte, pozovite nas!
+ 381 (65) 551 34 34 ili + 381 (65) 830 23 45