Pisani prevodi sa srpskog na portugalski jezik i obrnuto

Portugalski jezik - stručni prevodi - profesionalni prevodioci

Stručni prevodi sa srpskog na portugalski i sa portugalskog na srpski jezik +381 65 551 3434 i +381 65 830 2345

Agencija za prevodilačke usluge

Multiprevodi - Beograd!

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na portugalski ili sa portugalskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!


MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda portugalskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za portugalski jezik, lokalizacije softvera, web prevoda i brzo i efikasno učenje portugalskog i srpskog poslovnog i konverzacijskog jezika.

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori portugalskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u Portugaliji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za portugalski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa portugalskog jezika i na ostale jezike govornog područja ex-YU, kao i na engleski jezik.

Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda tako, da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Portugalski jezik (língua portuguesa) romanski je jezik, službeni jezik Portugalije, Brazila, Angole, Mozambika, Gvineje Bisao, Zelenortskih Ostrva, Sao Tome i Prinsipe, Istočnog Timora, Ekvatorijalne Gvineje i Makaa. Ovakva rasprostranjenost leži u činjenici da je Portugalija bila jedna od kolonijalnih sila. Procenjuje se da portugalski jezik ima između 215 i 260 miliona govornika širom sveta.

Portugalski jezik najbliži je španskom jeziku, ali postoje velike razlike u izgovoru, akcentu i leksičkom fondu. Jedan je od zvaničnih jezika Evropske unije i brojnih drugih međunarodnih organizacija.

Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti). Optimalni odnos cena-kvalitet-kratki rokovi.

Brza i laka razmena dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1"

Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi.

U najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo kurirskom službom na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću.

Mi poštujemo Vaše vreme, trud i novac.

Naši

prevodioci su isključivo profesionalni prevodioci.

Priča
o nama

Od osnivanja 2008. godine u Beogradu sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Počeli smo kao specijalizovani prevodilački biro za ruski jezik sa godišnjim obimom prevođenja od preko 10.000 strana teksta i značajnim brojem sati konsekutivnog i simultanog usmenog prevođenja. U kratkom periodu, stekli smo poverenje više od 200 domaćih i inostranih naručilaca. Od 2012 godine, kroz stratešku saradnju i kooperaciju, proširujemo delatnost prevodilačkih usluga na sve evropske jezike i većinu svetskih.

Naša misija stavlja akcenat na timski rad, stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i kreativnost. Osnovna postavka izražena je kroz moto: “Samo je najbolje dovoljno dobro". Naša misija je pozitivni imidž MULTIPREVODA u poslovnom okruženju, profitabilna firma za sve zaposlene, zadovoljni i ostvareni kadrovi.

Naša vizija je da postanemo najveća prevodilačka agencija na prostoru ex-yu govornog područja.

>Imate pitanje? Ne oklevajte, pozovite nas!
+ 381 (65) 551 34 34 ili + 381 (65) 830 23 45