065 551 34 34 office@multiprevodi.com

Prevodilačka agencija Beograd

Multiprevodi – stručni prevodi

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja, došli ste na pravo mesto!

MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pisanih prevoda, usmenih prevoda, i prevoda sa sudskom overom. Radimo takođe i lokalizaciju aplikacija, softvera, kao i ostalih drugih usluga koje se tiču stranih jezika. Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori stranih jezika i književnosti. Naši prevodioci su proveli deo svog života u inostranstvu usavršavajući svoja znanja u jezičkim okruženjima za jezik koji su izučavali.

Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za ruski, engleski i španski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa stranog jezika na strani jezik, kao i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja. Ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda tako, da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Naši prevodioci su isključivo profesionalni prevodioci

Stvaramo autentične prevode, što u suštini znači da prevedeni tekst treba u potpunosti da prenosi smisao originalnog teksta.

operativnost

Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti). Optimalni odnos cena-kvalitet-kratki rokovi.

jednostavnost

Brza i laka razmena dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom.

originalnost

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu “1:1”

Kancelarije Multiprevodi u centru Beogada

Nalazimo se u srcu centralnog Beograda, na pola puta između Slavije i Terazija. Poslovna zgrada Palata Beograđanka. Ukoliko dolazite gradskim prevozom na raspolaganju Vam stoje trolejbusi, tramvaji i autobusi. Za dolazak automobilom na raspolaganju Vam stoji garaža u Masarikovoj ulici preko puta naše kancelarije. Dobrodošli.

Naša misija

Naša misija stavlja akcenat na timski rad, stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i kreativnost. Osnovna postavka izražena je kroz moto: “Samo je najbolje dovoljno dobro”. Naša misija je pozitivni imidž MULTIPREVODA u poslovnom okruženju, profitabilna firma za sve zaposlene, zadovoljni i ostvareni kadrovi.

 

Naša vizija

Naša vizija je da postanemo najveća prevodilačka agencija na prostoru ex-yu govornog područja.

slaven sladoje

slaven sladoje

Founder & CEO

vanja sladoje

vanja sladoje

Co Founder & CTO

sANDRA MILAŠ

sANDRA MILAŠ

Project Manager

nina stefanović

nina stefanović

Office Manager

Priča o nama – agencija Multiprevodi

Od osnivanja 2008. godine u Beogradu sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Počeli smo kao specijalizovani prevodilački biro za ruski jezik sa godišnjim obimom prevođenja od preko 10.000 strana teksta i značajnim brojem sati konsekutivnog i simultanog usmenog prevođenja. U kratkom periodu, stekli smo poverenje više od 300 domaćih i inostranih naručilaca. Od 2012 godine, kroz stratešku saradnju i kooperaciju, proširujemo delatnost prevodilačkih usluga na sve evropske jezike i većinu svetskih.