065 551 34 34 office@multiprevodi.com

%

dostupnost prevodilaca

%

poštovanje rokova

%

preciznost prevoda

Ako vam je važna brzina i kvalitet, po pristupačnoj ceni

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete dokument koji treba da se prevede na e-mail adresu: office@multiprevodi.com ili da kontaktirate direktno telefonom 065 830 23 45  našu kancelariju u centru Beograda u poslovnoj zgradi “Palata Beograđanka”

O svemu ostalom pobrinuće se naš tim!

Prevod na engleski jezik

Prevodilac za engleski jezik

Engleski jezik (English language) najrasprostranjeniji je jezik u svetu koji se uči kao drugi jezik. Pripada germanskoj jezičkoj porodici. Maternji je jezik za oko 340-380 miliona ljudi, a zvanični je jezik u mnogim zemljama, od Ujedinjenog Kraljevstva, preko Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Novog Zelanda, i mnogih drugih zemalja širom sveta.

Tumač za srpsko engleski, englesko srpski

Usluge prevođenja na engleski

Prevod sa srpskog na engleski jezik otvara vrata međunarodne komunikacije, čini Vaš tekst dostupnim neuporedivo većem broju ljudi širom sveta, i omogućava dalji prevod na manje rasprostranjene jezike. Najočigledniji i trenutno najpopularniji razlog prevoda je to što Vaš veb-sajt postane vidljiviji, dostupniji, i bolje rangiran na internetu.

prevodilačke usluge sa srpskog na engleski jezik i sa engleskog na srpski jezik, sa overom ili bez overe sudskog prevodioca - tumača

Prevodilačka agencija Multiprevodi iz Beograda nudi širok spektar prevodilačkih usluga. Svi naši prevodi odlikuju se terminološkom usklađenošću sa originalnim dokumentima. Sistem se sastoji od formiranja i usklađivanja specifične terminološke baze podataka. Time se izbegava rizik upotrebe termina koji nisu u skladu sa onima koji su potvrđeni. Svi prevedeni dokumenti zadržavaju originalni format.
Da li mi treba prevod sa overom sudskog prevodioca ili ne ?

Ukoliko je predmet prevođenja PREVOD PRAVNIH I SUDSKIH DOKUMENATA na engleski jezik: Ugovori; Tenderska dokumentacija; Zapisnici; Tužbe; Rešenja; Odluke; Pravilnici; Izvodi iz sudskog registra preduzeća; Finansijski izveštaji; Revizorski izveštaji; Fakture; Sertifikati; Međunarodne dozvole; Punomoćja; Prevođenje zakonodavstva EU, možete biti sigurni da će Vam nadležni organi tražiti prevod sa overom.

Zatim, PREVOD LIČNIH DOKUMENATA NA ENGLESKI JEZIK: Izvodi iz matičnih knjiga; Potvrde o državljanstvu; Uverenja o prebivalištu; Diplome; Diplomski radovi; Svedočanstva; Prepis ocena i nastavni plan; Biografije; Zahtevi za dobijanje viza; Dozvole za boravak; Radne dozvole; Potvrde o stanju računa u banci; Lične karte; Vozačke dozvole; Pasoši; Medicinski nalazi i dr.

Šta je Apostille?
Apostille (HAŠKI PEČAT) se izdaje u Prvom osnovnom sudu, Bul. Nikole Tesle 42a. Ukoliko niste sigurni da li je za Vaš dokument neophodan Apostille pečat, kontaktirajte odeljenje za međunarodnu pravnu pomoć, 011/655-37-24 (radnim danima od 7.30 do 15.30h).
Dostava prevoda bez izlaska iz kuće?
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas, nudimo Vam mogućnost dostave prevoda na kućnu adresu putem kurirske službe ili PostExpress-a. Ukoliko se radi o pisanom prevodu bez overe kompletnu proceduru možemo da završimo online.
Kako se obračunavaju pismeni prevodi?

Prevodi se obračunavaju na osnovu: standardne prevodilačke strane (1 prevodilačka strana sadrži 1800 kompjuterski obračunatih karaktera sa proredom ili 235 reči), jezika na koji/sa koga se prevodi, složenosti teksta, željenog roka, kao i da li zahtevaju overu sudskog tumača. Strane se zaokružuju na 0.5, a najmanja jedinica koja se obračunava je jedna strana. Pošaljite dokument i sa zadovoljstvom ćemo izvršiti okvirnu procenu.

Kako se obračunavaju usluge usmenog prevođenja?
Kod konsekutivnog i simultanog prevođenja računa se vreme provedeno sa naručiocem prevoda, od trenutka dolaska prevodioca na dogovoreno mesto, pa sve do završetka prevođenja, bez obzira na to koliko je vremena prevodilac efektivno prevodio. Za jedan dan konsekutivnog ili konferencijskog prevođenja van prebivališta prevodioca zaračunava se najmanje 8 sati. Naručilac mora osim toga podmiriti putne troškove.

Pozovite za popuste

Za veće količine tekstova i obimnija dokumenta ZA ENGLESKE TEKSTOVE možemo ponuditi posebne uslove i odobriti dodatne popuste. Budite slobodni da pozovete našu kancelariju i možete očekivati najbolju ponudu na tržištu.

Jednostavna isporuka

Razmena pisanih dokumenta je značajno pojednostavljenja. Vaš originalni dokument na engleskom ili srpskom jeziku za prevod možete poslati elektronski putem. Možete poslati preko bilo koje web aplikacije, E-mail, Viber, WhatsApp, Skype itd. Originalni dokument ako je predmet overa sudskog prevodioca donosite na uvid u našu kancelariju prilikom preuzimanja prevoda. Na taj način ubrzavamo proceduru i skraćujemo i naše i vaše dragoceno vreme.

Radno vreme kancelarije

Radno vreme je od 9 – 17 sati, a po potrebi i van tog vremena.

Sudski tumač- prevodilac za ENGLESKI jezik

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori italijanskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u Italiji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za engleski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa engleskog jezika i na ostale jezike govornog područja ex-YU, kao i na drugi strani jezik.

ENGLESKI jezik

Agencija za prevodilačke usluge Multiprevodi – Beograd!
Ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na italijanski ili sa italijanskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!

Ukazali su nam poverenje najveći klijenti

Preko 300 stalnih klijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu