065 551 34 34 office@multiprevodi.com

%

dostupnost prevodilaca

%

poštovanje rokova

%

preciznost prevoda

Ako vam je važna brzina i kvalitet, po pristupačnoj ceni

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete dokument koji treba da se prevede na e-mail adresu: office@multiprevodi.com ili da kontaktirate direktno telefonom 065 830 23 45  našu kancelariju u centru Beograda u poslovnoj zgradi “Palata Beograđanka”

O svemu ostalom pobrinuće se naš tim!

Prevod na italijanski jezik

Prevodilac za italijanski jezik

Italijanski jezik (lingua italiana) romanski je jezik koji govori oko 85 miliona ljudi širom sveta, uglavnom u Italiji. Druge zemlje u kojima je italijanski jezik u velikoj meri zastupljen su Švajcarska, Malta, zatim u delovima okolnih zemalja – u Francuskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Grčkoj, ali i u udaljenim zemljama, kao što su Somalija, Libija, Eritreja, Sjedinjene Američke Države, Brazil, Argentina i druge.

Tumač za italijanski

Italijanski jezik je službeni jezik u Italiji, Vatikanu i San Marinu i određenim opštinama u zemljama u kojima živi dovoljan broj italijanskih iseljenika. Jedan je od jezika koji se sve češće uči u školama u Srbiji. Nastao je od latinskog jezika i deli mnoge jezičke crte sa španskim jezikom, kao i drugim jezicima romanske jezičke porodice..

Usluge prevođenja na italijanski

Prevodilačka agencija Multiprevodi nudi usluge prevođenja sa italijanskog jezika na srpski jezik i sa srpskog jezika na italijanski jezik, sa overom ili bez overe sudskog prevodioca – tumača. Kod nas možete rezervisati termin i za usluge usmenog prevođenja, konsekutivno ili simultano prevođenje italijanskog, sa ili bez prevodilačke opreme. Profesionalni prevodioci za italijanski jezik. 

prevodilačke usluge sa srpskog na italijanski jezik i sa italijanskog na srpski jezik, sa overom ili bez overe sudskog prevodioca - tumača

Prevodilačka agencija Multiprevodi iz Beograda nudi širok spektar prevodilačkih usluga.

Svi naši prevodi odlikuju se terminološkom usklađenošću sa originalnim dokumentima. Sistem se sastoji od formiranja i usklađivanja specifične terminološke baze podataka. Time se izbegava rizik upotrebe termina koji nisu u skladu sa onima koji su potvrđeni. Svi prevedeni dokumenti zadržavaju originalni format.

Da li mi treba prevod sa overom sudskog prevodioca ili ne ?

Ukoliko je predmet prevođenja PREVOD PRAVNIH I SUDSKIH DOKUMENATA: Ugovori; Tenderska dokumentacija; Zapisnici; Tužbe; Rešenja; Odluke; Pravilnici; Izvodi iz sudskog registra preduzeća; Finansijski izveštaji; Revizorski izveštaji; Fakture; Sertifikati; Međunarodne dozvole; Punomoćja; Prevođenje zakonodavstva EU, možete biti sigurni da će Vam nadležni organi tražiti prevod sa overom.

Zatim, PREVOD LIČNIH DOKUMENATA NA ITALIJANSKI JEZIK: Izvodi iz matičnih knjiga; Potvrde o državljanstvu; Uverenja o prebivalištu; Diplome; Diplomski radovi; Svedočanstva; Prepis ocena i nastavni plan; Biografije; Zahtevi za dobijanje viza; Dozvole za boravak; Radne dozvole; Potvrde o stanju računa u banci; Lične karte; Vozačke dozvole; Pasoši; Medicinski nalazi i dr.

Šta je Apostille?
Apostille (HAŠKI PEČAT) se izdaje u Prvom osnovnom sudu, Bul. Nikole Tesle 42a. Ukoliko niste sigurni da li je za Vaš dokument neophodan Apostille pečat, kontaktirajte odeljenje za međunarodnu pravnu pomoć, 011/655-37-24 (radnim danima od 7.30 do 15.30h).
Dostava prevoda bez izlaska iz kuće?
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas, nudimo Vam mogućnost dostave prevoda na kućnu adresu putem kurirske službe ili PostExpress-a. Ukoliko se radi o pisanom prevodu bez overe kompletnu proceduru možemo da završimo online.
Kako se obračunavaju pismeni prevodi?

Prevodi se obračunavaju na osnovu: standardne prevodilačke strane (1 prevodilačka strana sadrži 1800 kompjuterski obračunatih karaktera sa proredom ili 235 reči), jezika na koji/sa koga se prevodi, složenosti teksta, željenog roka, kao i da li zahtevaju overu sudskog tumača. Strane se zaokružuju na 0.5, a najmanja jedinica koja se obračunava je jedna strana. Pošaljite dokument i sa zadovoljstvom ćemo izvršiti okvirnu procenu.

Kako se obračunavaju usluge usmenog prevođenja?
Kod konsekutivnog i simultanog prevođenja računa se vreme provedeno sa naručiocem prevoda, od trenutka dolaska prevodioca na dogovoreno mesto, pa sve do završetka prevođenja, bez obzira na to koliko je vremena prevodilac efektivno prevodio. Za jedan dan konsekutivnog ili konferencijskog prevođenja van prebivališta prevodioca zaračunava se najmanje 8 sati. Naručilac mora osim toga podmiriti putne troškove.

Pozovite za popuste

Za veće količine tekstova i obimnija dokumenta možemo ponuditi posebne uslove i odobriti dodatne popuste. Budite slobodni da pozovete našu kancelariju i možete očekivati najbolju ponudu na tržištu.

Jednostavna isporuka

Razmena pisanih dokumenta je značajno pojednostavljenja. Vaš originalni dokument za prevod možete poslati elektronski putem bilo koje web aplikacije, E-mail, Viber, WhatsApp, Skype itd. Originalni dokument ako je predmet overa sudskog prevodioca donosite na uvid u našu kancelariju prilikom preuzimanja prevoda. Na taj način ubrzavamo proceduru i skraćujemo i naše i vaše dragoceno vreme.

Radno vreme

Radno vreme je od 9 – 17 sati, a po potrebi i van tog vremena.

Sudski tumač- prevodilac za italijanski jezik

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori italijanskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u Italiji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za italijanski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa italijanskog jezika i na ostale jezike govornog područja ex-YU, kao i na engleski jezik.

Italijanski jezik

Agencija za prevodilačke usluge
Multiprevodi – Beograd!
Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na italijanski ili sa italijanskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!

Ukazali su nam poverenje najveći

Preko 300 stalnih klijenata kako u zemlji tako i u inostranstvu